Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Συμβούλιο Εφετών οι Π.Βουρλούμης, Γ.Ιωαννίδης

Εξηγήσεις καλούνται να δώσουν αυτοπροσώπως ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών της Aθήνας ο πρώην πρόεδρος και CEO του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμης και ο πρώην διευθυντής τεχνικών δικτύων του οργανισμού κ. Γ. Ιωαννίδης.

Στο Συμβούλιο Εφετών οι Π.Βουρλούμης, Γ.Ιωαννίδης
Εξηγήσεις καλούνται να δώσουν αυτοπροσώπως ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών της Aθήνας ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης και ο πρώην διευθυντής τεχνικών δικτύων του οργανισμού κ. Γιώργος Ιωαννίδης.

Η αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου αφορά το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας που άπτεται υπερκοστοληγημένων συμβάσεων τις οποίες κατα την κατηγορία συνήψε ο οργανισμός την περίοδο 2003-2007.

Οι κ. Βουρλούμης και Ιωαννίδης καλούνται να εμφανιστούν ενώπιον του συμβουλίου στις 2 Μαρτίου οπότε και θα κριθεί η έφεση που έχουν ασκήσει κατα παραπεμπτικού βουλεύματος που έχει βγεί σε βάρος τους για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μεταξύ των εταιρειών με τις οποίες ο ΟΤΕ είχε υπογράψει υπερκοστολογημένες κατα την κατηγορία συμβάσεις ήταν η Intracom και η Siemens. Το συνολικό ύψος των συμβάσεων ειναι 130 εκατομμύρια ευρώ και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο βούλευμα, το τίμημα των συμβάσεων ήταν κατα πολύ μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο είχε καταλήγει η Διεύθυνση Διαχείρισης και Συντήρης Δικτύων του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v