Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα η συνάντηση τραπεζιτών με S&P στο Λονδίνο

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί από το κλιμάκιο των τραπεζικών στελεχών με επικεφαλής τον αναπληρωτή CEO της Eurobank N. Καραμούζη, η παρουσίαση των μακροοικονομικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας, προς τη S&P.

Σήμερα η συνάντηση τραπεζιτών με S&P στο Λονδίνο
Σήμερα το απόγευμα στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί από το κλιμάκιο των τραπεζικών στελεχών με επικεφαλής τον αναπληρωτή CEO της Eurobank N. Καραμούζη, η παρουσίαση των μακροοικονομικών στοιχείων (δημοσιονομικά, φορολογικό, ασφαλιστικό, τράπεζες, κ.α.) της ελληνικής οικονομίας, προς τα στελέχη της S&P.

Tα τραπεζικά στελέχη που συμμετέχουν στις παρουσιάσεις, ύστερα από την επικοινωνία τους με το euro2day.gr, υπογράμμισαν ότι η παρουσίαση της Παρασκευής στο αρμόδιο τμήμα της Moody’s έγινε σε θετικό κλίμα, οι ερωτήσεις ήταν πολλές, ωστόσο, οι αναλυτές της Moody’s δεν πήραν θέση για το αν ο οίκος αξιολόγησης θα προχωρήσει άμεσα ή όχι στην υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.

Με την παρουσίαση σήμερα το απόγευμα στα στελέχη της S&P, κλείνει ο κύκλος των ενημερώσεων.

Πηγές από το Λονδίνο ανέφεραν ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το αν η Moody’s προχωρήσει σε υποβάθμιση εντός πρώτου 15θημέρου του Φεβρουαρίου, ή με δεδομένες τις εξελίξεις στην Ευρωζώνη, μεταθέσει για λίγο χρονικά την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας.

Αν. Παπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v