Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moody΄s: Στο Λονδίνο "τρόικα" ελληνικών τραπεζών

Την παρουσίαση των μακροοικονομικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας θα πραγματοποιήσουν οι επικεφαλής οικονομικής ανάλυσης της Εθνικής, της Eurobank και της Alpha Bank.

Moody΄s: Στο Λονδίνο τρόικα ελληνικών τραπεζών
Την παρουσίαση των μακροοικονομικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, των μεταρρυθμίσεων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και εκείνων που προγραμματίζονται με βάση το μνημόνιο θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα (ώρα Λονδίνου) στη βρετανική πρωτεύουσα, στα κεντρικά γραφεία της Moody’s, οι επικεφαλής των τμημάτων οικονομικής ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank και της Alpha Bank.

Οι κ. Παύλος Μυλωνάς από την Εθνική (σε περίπτωση όπου δεν παραστεί ο ίδιος, θα υπάρξει κάποιος αντικαταστάτης του), Γκίκας Χαρδούβελης από τη Eurobank και Μιχάλης Μασουράκης από την Alpha Bank έχουν κληθεί από τους εκπροσώπους του οίκου αξιολόγησης Moody’s να παρουσιάσουν τα δημοσιονομικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου οι αναλυτές της Moody’s να διαμορφώσουν εμπεριστατωμένη άποψη εν όψει της επικείμενης αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v