Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισήγηση για απαλλαγή του κ. Νίκου Ζαγοριανού

Την απαλλαγή του πρώην ανακριτή κ. Νίκου Ζαγοριανού από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αναφορικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της Siemens εισηγήθηκε, για δεύτερη φορά, προς το Συμβούλιο Εφετών, ο εισαγγελέας Εφετών.

Εισήγηση για απαλλαγή του κ. Νίκου Ζαγοριανού
Την απαλλαγή του πρώην ανακριτή κ. Νίκου Ζαγοριανού από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αναφορικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση της Siemens εισηγήθηκε, για δεύτερη φορά, προς το Συμβούλιο Εφετών, ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δημήτρης Δασούλας.

Προσφάτως ο εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την απαλλαγή του κ. Ζαγοριανού από τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας και της παράβασης καθήκοντος που του έχουν απαγγελθεί.

Ωστόσο, το Συμβούλιο Εφετών έκρινε οτι η δικογραφία θα πρέπει να επιστρέψει στον εφέτη ανακριτή και να απαγγελθούν συμπληρωματικές κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας στον κ. Ζαγοριανό.

Μετα την απαγγελία της συμπληρωματικής δίωξης, ο εισαγγελέας Εφετών ζητεί τώρα και πάλι την απαλλαγή του κ. Ζαγοριανού, προτείνοντας επιπλέον και την αυτοπρόσωπη εμφάνισή του στο Συμβούλιο προκειμένου να προβάλλει τους ισχυρισμούς του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v