Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την ενοχή Μπέου, Κουτελάκη ζητά ο εισαγγελέας

Την ενοχή πρώην μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης αλλά και πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος, πρότεινε στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο εισαγγελέας της έδρας.

Την ενοχή Μπέου, Κουτελάκη ζητά ο εισαγγελέας
Την ενοχή πρώην μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Σμύρνης αλλά και πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος για υπόθεση έκδοσης εικονικών τιμολογίων, ύψους 1.590.556 ευρώ πρότεινε στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο εισαγγελέας της έδρας.

Κατα την αγόρευσή του ο εισαγγελικός λειτουργός, ζήτησε να κριθούν ένοχοι για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου οι δέκα κατηγορούμενοι στους οποίους εισηγήθηκε επίσης να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι οι πρώην δήμαρχοι Ν. Σμύρνης κ. Γιώργος Κουτελάκης και Γιώργος Σιότροπος, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου κ. Αχιλλέας Μπέος και η πρώην αντιδήμαρχος Μαρίνα Ιακωβάκη.

Ως προς τον κ. Μπέο, ο εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος για δύο πράξεις έκδοσης εικονικών τιμολογίων , συνολικού ύψους 24 εκατομμυρίων δραχμών τα οποία κατηγορείται ότι εξέδωσε την περίοδο 1999-2000 όταν ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v