Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι δήλωσε ο δικηγόρος "θυμάτων" της Αspis Cap.

"Ο Παύλος Ψωμιάδης και τα μέλη της οικογένειάς του δημιούργησαν πολλά σοβαρά προβλήματα σε βάρος πολλών ανθρώπων της χώρας μας", δήλωσε ο δικηγόρος των "θυμάτων" ασφαλισμένων της Αspis capital, Γ. Μαρκουλάκος.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος θυμάτων της Αspis Cap.
"Ο Παύλος Ψωμιάδης και τα μέλη της οικογένειάς του δημιούργησαν πολλά σοβαρά προβλήματα σε βάρος πολλών ανθρώπων της χώρας μας", δήλωσε ο δικηγόρος των "θυμάτων" ασφαλισμένων της Αspis capital, Γ. Μαρκουλάκος.

 Και συνέχισε: "Ασχολούμεθα με τα θέματα αυτά εδώ και έναν περίπου χρόνο και μια από τις υποθέσεις με τις οποίες ασχοληθήκαμε είναι αυτή της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ. Για λογαριασμό περίπου 300 πελατών μας κινηθήκαμε εναντίον του Παύλου Ψωμιάδη και των μελών τηνς οικογένειάς του.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που έγινε και έρευνα των προανακριτικών και εισαγγελικών αρχών ασκήθηκε εναντίον του κι εναντίον της συζύγου του και της κόρης του ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις και απάτη και όπως είδατε συνελήφθη και είναι κρατούμενος γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής".

Παράλληλα ο κ. Μαρκουλάκος υποστήριξε ότι, "ο κύκλος των υποθέσεων που αφορούν την Ασπίδα, τον Παύλο Ψωμιάδη και συνεργάτες του είναι πάρα πολύ μεγάλος και πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες πολλές και εξίσου σοβαρές διώξεις εναντίον του και εναντίον συνεργατών του.

Ήδη οι προανακριτικές αρχές που ασχολήθηκαν, το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών με μεγάλη ικανότητα έφτασαν την υπόθεση εκεί που έπρεπε έτσι ώστε να πάει στην τακτική ανάκριση. Αν ο κ. Ψωμιάδης δεν στέρξει να ικανοποιήσει τους ανθρώπους που έβλαψε σε ολόκληρη την Ελλάδα και για ις άλλες υποθέσεις, θα έχει την ίδια τύχη".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v