Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράπανος: Θετική εξέλιξη η επιμήκυνση χρέους

Ήταν συνάντηση στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών, που μας ενημέρωσε για τις αποφάσεις του Eurogroup. Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν ιδιαίτερα θετική εξέλιξη», τόνισε  ο πρόεδρος της ΕΈΤ, Β. Ράπανος.

Ράπανος: Θετική εξέλιξη η επιμήκυνση χρέους
Ήταν μια συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, που μας ενημέρωσε για τις αποφάσεις του Eurogroup.

Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη», τόνισε εξερχόμενος από την Τράπεζα της Ελλάδος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της ΕΤΕ, Βασίλης Ράπανος.

Όσον αφορα στα 25 δις. των εγγυήσεων του δημοσίου, ο κ. Ράπανος τόνισε ότι τα κεφάλαια αυτά θα κατευθυνθούν στην αγορά.

Σημειώνεται ότι στη σημερινή συνάντηση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλου με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, την πρώτη ώρα συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τους ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα στο Eurogroup, με αιχμή την επιμήκυνση της αποπληρωμής του πακέτου των 110 δισ. για 11 χρόνια.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε και το πακέτο των 25 δις. ευρώ, με τη μορφή εγγυήσεων, η ενεργοποίηση του οποίου αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v