Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκάνδαλο Siemens: Ελεύθερη η Αντωνία Μάρκου

Ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο αφέθηκε μετά την απολογία της στον εφέτη ανακριτή, Γιάννη Φιοράκη η κυρία Αντωνία Μάρκου, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στις διαδρομές του μαύρου χρήματος των ταμείων της Siemens.

Σκάνδαλο Siemens: Ελεύθερη η Αντωνία Μάρκου
Ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο αφέθηκε μετά την απολογία της στον εφέτη ανακριτή, κ. Γιάννη Φιοράκη, η κυρία Αντωνία Μάρκου, το όνομα της οποίας εμφανίζεται στις διαδρομές του "μαύρου χρήματος" των ταμείων της Siemens.

Η κ. Μάρκου κατηγορείται για απλή συνέργια σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, καθώς εμφανίζεται ως δικαιούχος λογαριασμού, μέσω του οποίου διακινήθηκαν συνολικά περισσότερα από 4 εκατ. μάρκα προερχόμενα από τη Siemens, ενώ από τον ίδιο λογαριασμό εμβάστηκαν, κατά την κατηγορία, 200.000 μάρκα στον λογαριασμό Α. Roccos, που συνδέεται με τον Τ. Μαντέλη.

Η κ. Μάρκου υποστήριξε, απολογούμενη στον ανακριτή, ότι δεν γνώριζε τη χρήση του συγκεκριμένου λογαριασμού, τον οποίο άνοιξε το 1993 κατ’ εντολήν του τέως προέδρου του ΟΠΕ, κ. Δημήτρη Νέγρη, ενώ ο λογαριασμός χρησιμοποιούνταν, όπως είπε, από το πρώην στέλεχος της Siemens, κ. Ηλία Γεωργίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v