Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το συνέδριο «ENERTECH’10» στις 22/10

Πραγματοποιείται και φέτος το συνέδριο «ENERTECH’10» με θέμα «Η ηλεκτρική ενέργεια ως μοχλός ανάπτυξης». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN Αττικής Οδού την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο «ENERTECH’10»  στις 22/10
Πραγματοποιείται και φέτος το συνέδριο «ENERTECH’10» με θέμα «Η ηλεκτρική ενέργεια ως μοχλός ανάπτυξης». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο HOLIDAY INN Αττικής Οδού την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Η θεματολογία του συνεδρίου επιλέχθηκε κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτονται όλα τα θέματα αιχμής στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, τόσο σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες ενότητες:

• Διαχείριση και Εξοικονόμηση Ενέργειας
• Ανάπτυξη της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας
• Ανάπτυξη του συστήματος ηλεκτροπαραγωγής
• Μεγάλη διείσδυση ΑΠΕ

Η κάλυψη όλων των θεμάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα από συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας, στις οποίες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν διακεκριμένα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων και κορυφαίοι επιστήμονες από: ΥΠΕΚΑ, ΡΑΕ, ΔΕΣΜΗΕ, ΚΑΠΕ, ΕΜΠ, ΕΒΕΑ, ΤΕΕ, ΙΟΒΕ, ΕΣΑΗ, ΕΛΙΝΗΟ, ΣΕΗΕ, ΕΛΕΤΑΕΝ, ΣΕΦ, καθώς και από τη ΔΕΗ και τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ.

Σε κάθε ενότητα, μετά από την εισαγωγική ομιλία, η οποία θα θέσει το πλαίσιο των εξελίξεων και θα αναδείξει τα ζητήματα αιχμής, θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων, αρχικά μεταξύ των συμμετεχόντων και στη συνέχεια με τη συμμετοχή του κοινού.

Την κεντρική εισαγωγική ομιλία θα πραγματοποιήσει η ευρωβουλευτής κα Άννυ Ποδηματά.
Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο καθηγητής κ. Νίκος Χατζηαργυρίου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, η οποία συμβάλλει στην επιστημονική οργάνωση του Συνεδρίου, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την προώθηση του εκσυγχρονισμού της αγοράς ηλεκτρισμού, την ενίσχυση της ασφάλειας ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους καταναλωτές κατά τον πλέον βέλτιστο οικονομικά και περιβαλλοντικά τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v