Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προκαταρκτική έρευνα για εξοπλισμούς

Προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τα όσα κατήγγειλεο κ. Β. Βασιλάκος, περί «παρασιτούντων» στο χώρο των εξοπλισμών, διέταξε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας κ. Ιωάννης Σακελλάκος.

Προκαταρκτική έρευνα για εξοπλισμούς
Προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τα όσα κατήγγειλε κατα την τελετή αποχώρησής του από την θέση του γενικού διευθυντή Εξοπλισμών ο κ. Β. Βασιλάκος, περί «παρασιτούντων» στο χώρο των εξοπλισμών, διέταξε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας κ. Ιωάννης Σακελλάκος.

Συγκεκριμένα ο κ. Βασιλάκος αφησε να εννοηθεί οτι υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο χώρο των εξοπλισμών οι οποίοι χρηματίζονται και από τους οποίους δέχθηκε απειλές. « Όταν ανέλαβα τη συγκεκριμένη Διεύθυνση είχα ως στόχο να δίωξω αυτή τη «θολούρα» που υπήρχε γύρω από τους εξοπλισμούς.

Τότε μου ψιθύριζαν όλοι στο αυτί «εντάξει, θα τα πάρεις και εσύ. Τους διέψευσα. Δεν τα πήρα. Είναι φιλοσοφία και στάση ζωής και γιαυτή μου τη στάση λοιδορήθηκα με αισχρό τρόπο. Δέχθηκα απειλές.
 
Όμως δεν υπέκυψα σε όλους αυτούς τους αλητήριους και παρασιτούντες και δεν θα υποκύψω στο μέλλον».

Η προκαταρκτική έρευνα θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Γρηγόρη Πεπόνη, ενώ ως πρώτος μάρτυρας θα εξεταστεί ο καταγγέλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v