Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοίγουν λογαριασμοί στο σκάνδαλο ακινήτων

Το ανοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών για τρείς δικαστές καθώς και για πέντε ακόμη άτομα που εμφανίζονται να εμπλέκονται στο κυκλωμα με τις απάτες στους πλειστηριασμούς ακινήτων θα ζητήσει ο εισαγγελέας.

Ανοίγουν λογαριασμοί στο σκάνδαλο ακινήτων
Το ανοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τρείς δικαστές , έναν πρωην και δύο εν ενεργεία, καθώς και για πέντε ακόμη άτομα που εμφανίζονται να εμπλέκονται στο κυκλωμα με τις απάτες στους πλειστηριασμούς ακινήτων, θα ζητήσει ο εισαγγελέας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος.

Συμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν υπαλληλο του ΣΔΟΕ, εναν υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τρείς αστυνομικούς οι οποίοι εκτιμάται οτι βρίσκονται στο στενό πυρήνα του κυκλώματος.

Νωρίτερα, το euro2day μετέδωσε ότι ο κ. Ντογιάκος εξέδωσε διαταξη απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για τον πολιτικό μηχανικό που φέρεται ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τις απάτες σε πλειστηριασμούς ακινήτων. Η ίδια διάταξη εξέδοθη και σε βάρος τεσσάρων ακόμη ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v