Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα χαρτιά της για τη περαίωση ανοίγει η κυβέρνηση

Τα χαρτιά της για την περαίωση και τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών ανοίγει αύριο η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλε ο κ. Ηλίας Πλασκοβίτης στους ενδιαφερόμενους φορείς.

Τα χαρτιά της για τη περαίωση ανοίγει η κυβέρνηση
Τα χαρτιά της για την περαίωση και τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών ανοίγει αύριο η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από επιστολή που απέστειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, κ. Ηλίας Πλασκοβίτης, στους ενδιαφερόμενους φορείς.

Με την επιστολή καλούνται οι εκπρόσωποι του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ, της ΠΟΕ-ΔΟΥ, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών σε διαβούλευση για τις φορολογικές ρυθμίσεις που αναμένεται να περιληφθούν σε νομοσχέδιο το οποίο σχεδιάζεται να κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην επιστολή αναφέρεται: «Καλείστε σε διαβούλευση για τις υπό κατάρτιση διατάξεις για τη ρύθμιση παρελθουσών φορολογικών υποθέσεων. Η συζήτηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12:30 στην αίθουσα 305Β του 3ου ορόφου (Νίκης 5 - 7), στο υπουργείο Οικονομικών.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Αύριο θα σας αποσταλεί προτεινόμενο σχέδιο διατάξεων για τη διευκόλυνση της συζήτησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v