Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέοι τρόποι πληρωμής των συνδρομών προς το ΕΒΕΘ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) γνωστοποιεί στα μέλη του ότι έχουν πλέον μια νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των συνδρομών τους, με στόχο την εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

Νέοι τρόποι πληρωμής των συνδρομών προς το ΕΒΕΘ
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) γνωστοποιεί στα μέλη του ότι έχουν πλέον μια νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των συνδρομών τους, με στόχο την εύκολη και γρήγορη, εξ αποστάσεως, εξυπηρέτησή τους. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο νέος τρόπος πληρωμής πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας e-banking της Τράπεζας Eurobank, με χρέωση του λογαριασμού των μελών, μέσω μιας απλής διαδικασίας, βασική προϋπόθεση της οποίας είναι η απόκτηση «ονόματος χρήστη» και «κωδικού πρόσβασης», από το ΕΒΕΘ.

Πιο αναλυτικά, το μέλος του ΕΒΕΘ επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.ebeth.gr. Στη συνέχεια επιλέγει το σύνδεσμο «Εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά» και έπειτα την επιλογή που τον μεταφέρει στο Portal του ΕΒΕΘ (http://portal.ebeth.gr/irj) όπου εκεί εισάγει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, που έχει ήδη λάβει, προκειμένου να εισαχθεί στο σύστημα. Στο σημείο αυτό ενημερώνεται για την οφειλή του και πατώντας τον κατάλληλο σύνδεσμο μεταφέρεται στην ιστοσελίδα του e- banking της Eurobank για να πραγματοποιήσει τη συναλλαγή. 

Ακόμη, στο e-banking της Eurobank το μέλος του ΕΒΕΘ εισάγει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχει για την υπηρεσία e-banking της Eurobank, επιλέγει «πληρωμές» και πραγματοποιεί τη συναλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία της πληρωμής (αριθμός μητρώου, ΑΦΜ, ποσό της οφειλής) μεταφέρονται αυτόματα στο e-banking της Eurobank από το Portal του ΕΒΕΘ (γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να επισκεφτεί το μέλος πρώτα την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ) και το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξει τον λογαριασμό χρέωσης. Η συναλλαγή λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο κι έτσι μετά από την επιβεβαίωση ολοκλήρωσής της ο συναλλασσόμενος έχει τη δυνατότητα, επιστρέφοντας στο Portal του ΕΒΕΘ, να εκδώσει και πιστοποιητικό επιμελητηριακής ενημερότητας, εφόσον το επιθυμεί.

Όπως επισημαίνεται, όσα μέλη διαθέτουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο Portal του ΕΒΕΘ δε χρειάζεται να εκδώσουν νέο. Για τους νέους χρήστες απαιτείται η συμπλήρωση μιας ηλεκτρονικής αίτησης, που βρίσκεται στο site του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, στο πεδίο «Εξυπηρετηθείτε ηλεκτρονικά». Μετά την αποστολή των κωδικών από το ΕΒΕΘ, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο Portal του ΕΒΕΘ, απ’ όπου θα ενημερώνεται για τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v