Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγγελική έρευνα για λαθρεμπόριο καυσίμων

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τίθεται το φαινόμενο της λαθρεμπορίας καυσίμων. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Ελένη Ράικου ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες τη διενέργεια εντατικών ελέγχων.

Εισαγγελική έρευνα για λαθρεμπόριο καυσίμων
Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών τίθεται το φαινόμενο της λαθρεμπορίας καυσίμων. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Ελένη Ράικου ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες τη διενέργεια εντατικών ελέγχων, ενώ επικεφαλής των ερευνών τέθηκε ο εισαγγελέας κ. Δημήτρης Πιέρος.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών θα συνεργάζεται με το ΣΔΟΕ και τους τελωνειακούς προκειμένου να εντοπίζονται ενδεχόμενα κρούσματα λαθρεμπορίας καυσίμων.

Οι παραβάτες θα παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας ζήτησε από τον κ. Πιέρο να την ενημερώνει ανά δεκαπενθήμερο για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα ελεγχθεί, μεταξύ άλλων, η διαδρομή που ακολουθούν τα καύσιμα προκειμένου να εντοπιστούν ενδεχομένως εμπλεκόμενοι σε κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v