Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έντονο το ενδιαφέρον των ξένων στο roadshow

Υψηλό παραμένει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών στις 25 εισηγμένες εταιρίες παρουσιάζοντας σήμερα και αύριο στο 5ο ετήσιο Roadshow της ΕΧΑΕ παρά την ακύρωση της συμμετοχής της Εθνικής.

Έντονο το ενδιαφέρον των ξένων στο roadshow
Υψηλό παραμένει το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών στις 25 εισηγμένες εταιρίες που παρουσιάζονται σήμερα και αύριο στο 5ο ετήσιο Roadshow της ΕΧΑΕ παρά την ακύρωση της συμμετοχής της Εθνικής, η οποία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Καπράλος, «μας πόνεσε, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά».

Το σύνολο των ραντεβού έφτασε στα 800, με τις τράπεζες να αναδεικνύονται «πρωταθλητές».

Το ενδιαφέρον των 202 fund managers από 120 funds εστιάζεται στις μακροοικονομικές εξελίξεις, και για τον λόγο αυτό υπήρξαν one to one ραντεβού μεταξύ των κκ. Ζαννιά, Χριστοδούλου, Χριστοδουλάκη, με διαχειριστές κεφαλαίων από οίκους όπως η Fidelity και η Capital.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή πολλών μικρών ευρωπαϊκών funds, τα περισσότερα εκ των οποίων συστάθηκαν την τελευταία τριετία, από "έμπειρα" στελέχη της αγοράς.

Μεγάλο μέρος, ως εκ τούτου, των ραντεβού, ήταν συναντήσεις γνωριμίας, ενδεικτικό του θεωρητικού ακόμη ενδιαφέροντος για την εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά. 

Στο roadshow συμμετείχαν πάντως και πολλά γνωστά ονόματα της θεσμικής διαχείρισης, μεταξύ των οποίων Αμοιβαία των Allianz, Axa, Capital, Fidelity, Henderson, HSBC, Pictet, τα Αsset Μanagement των UBS, JPMorgan, Schroeder, Lazard καθώς και τα γνωστά στο Χ.Α. funds, Kairos, Prevan Howard, Blackrock.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v