Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 150.000 ευρώ η εγγύηση για τον Γ. Αγγέλου

Εγγύηση 150.000 ευρώ καλείται να καταβάλει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Αγγέλου ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Στα 150.000 ευρώ η εγγύηση για τον Γ. Αγγέλου
Εγγύηση 150.000 ευρώ καλείται να καταβάλει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιάννης Αγγέλου ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστικό συμβούλιο αναφέρεται σε ενδείξεις ενοχής του κ. Αγγέλου και κάνει μνεία στις καταθέσεις της κ. Σταματίνας Μαντέλη (σ.σ. επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση) και του πρώην υφυπουργού κ. Πέτρου Δούκα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Αρχικά στον κ. Αγγέλου είχε επιβληθεί μετά την απολογία του στην εφέτη ανακρίτρια κ. Ειρήνη Καλού εγγύηση 400.000 ευρώ. Επικαλούμενος αδυναμία καταβολής του ποσού ο κ. Αγγέλου προσέφυγε κατά της ανακριτικής διάταξης με αποτέλεσμα η εφέτης ανακρίτρια να επαναπροσδιορίσει την εγγύηση στις 300.000 ευρώ.

Εν συνεχεία ο κ. Αγγέλου προσέφυγε στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο και όρισε τελικώς την εγγύηση στις 150.000 ευρώ, ενώ είχε προηγηθεί και σχετική εισαγγελική πρόταση της κ. Μαρίας Μαλούχου η οποία εισηγήθηκε να επιβληθεί στον κ. Αγγέλου εγγύηση 100.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v