Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι συζήτησε ο Γ. Προβόπουλος με τραπεζίτες

Το πακέτο των 25 δισ. ευρώ αλλά και οι γενικότερες συνθήκες στη εγχώρια και διεθνή οικονομία συζητήθηκαν στη συνάντηση του διοικητή της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλου με τους κορυφαίους Έλληνες τραπεζίτες.

Τι συζήτησε ο Γ. Προβόπουλος με τραπεζίτες
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κ. Γ. Προβόπουλου με τους επικεφαλής πέντε μεγάλων ελληνικών τραπεζών, στην οποία καταγράφηκε ταύτιση απόψεων των τραπεζιτών με τη θέση της κυβέρνησης ότι το πακέτο των 25 δισ. πρέπει να διοχετευτεί υπό όρους και να κατευθυνθεί στην πραγματική οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τραπεζίτες αποφάσισαν από κοινού με την ΤτΕ να προχωρήσουν σε παρουσιάσεις της ελληνικής οικονομίας στο εξωτερικό με έμφαση στα «επιτεύγματα» και στις διαρθρωτικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το θέμα της εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς και οι εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή οικονομία γενικότερα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. Β. Ράπανος και Α. Ταμβακάκης από την Εθνική Τράπεζα, Τ. Χριστοδούλου και N. Νανόπουλος από τη Eurobank, Δ. Μαντζούνης από την Alpha Βank, Μ. Σάλλας από την Τράπεζα Πειραιώς και Θ. Πανταλάκης από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v