Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσφυγή Γ. Αγγέλου για άρση της εγγύησης

Προσφυγή στο Συμβούλιο Εφετών ζητώντας την άρση της εγγυοδοσίας που του έχει επιβληθεί για την φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου ή σε διαφορετική περίπτωση την σημαντική μείωσή της κατέθεσε ο Γ. Αγγέλου.

Νέα προσφυγή Γ. Αγγέλου για άρση της εγγύησης
Προσφυγή στο Συμβούλιο Εφετών ζητώντας την άρση της εγγυοδοσίας που του έχει επιβληθεί για την φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου ή σε διαφορετική περίπτωση την σημαντική μείωσή της κατέθεσε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιάννης Αγγέλου.

Ο κ. Αγγέλου μετά την απόφαση της ανακρίτριας να μειώσει την εγγυοδοσία του κατά 100.000 ευρώ επαναπροσδιορίζοντάς την στις 300.000 ευρώ προσέφυγε εκ νέου στο δικαστικό συμβούλιο δηλώνοντας αδυναμία να καταβάλει το ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγέλου υποστηρίζει στην προσφυγή του ότι η απόφαση της ανακρίτριας είναι παντελώς αναιτιολόγητη . Επιπλέον, ο κ. Αγγέλου υποστηρίζει ότι δεν συντρέχουν οι όροι για την επιβολή εγγυοδοσίας και μάλιστα τόσο υψηλής, ενώ αφήνει αιχμές κατά της ανακρίτριας ότι δεν έλαβε υπόψη την εισαγγελική πρόταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Εφετών κ. Γιάννης Λιακόπουλος, συνεκτιμώντας την περιουσιακή κατάσταση του κ. Αγγέλου είχε εισηγηθεί την μείωση της εγγύησης σε 60.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v