Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: SMS-"φωτιά" με μνήμες... Μπακαλάκου

Μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου με αποδέκτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο επικεφαλής των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Ν. Φωτόπουλος για να εκφράσει την αντίθεσή του στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ.

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: SMS-φωτιά με μνήμες... Μπακαλάκου
Μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου με αποδέκτες τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο επικεφαλής των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Ν. Φωτόπουλος για να εκφράσει την αντίθεση του σωματείου στις πιέσεις της τρόικας για πώληση μονάδων παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ προς ιδιώτες.

Το περιεχόμενο του SMS χαρακτηρίζεται "φορτισμένο", αφού ο κ. Φωτόπουλος επέλεξε να σκόπευσει τα… επαναστατικά αντανακλαστικά της κυβερνώσας κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως αυτά αποτυπώνονταν άλλοτε στα τραγούδια του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου. Ταυτόχρονα με τις κομματικές αναμνήσεις, ο επικεφαλής των συνδικαλιστών δεν παρέλειψε να υποσχεθεί και σκληρή αντιπαράθεση λέγοντας "θα ματώσουμε".

Το πλήρες κείμενο του SMS έχει ως εξής:

"Σύντροφοι βουλευτές, όταν πριν από 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο, άκουγα τότε στις γιορτές της Νεολαίας που κάναμε -πότε στη Νέα Σμύρνη, πότε στη Νέα Φιλαδέλφεια, πότε στου Ζωγράφου- ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου για την αγροτιά που έλεγε "Καημένη αγροτιά θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες".
 
Ελπίζω, σύντροφοι βουλευτές, 32 χρόνια μετά να μην το κάνετε επίκαιρο (και στον χώρο της χονδρικής της ενέργειας), επιτρέποντας στον κάθε αεριτζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Εμείς οι εργαζόμενοι στη
ΔΕΗ ούτε εργοστάσια πουλάμε ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες.

Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για εμάς, είναι για τον καταναλωτή. Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας"
.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v