Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βατοπέδι: Πορίσματα κατέθεσαν βουλευτές της ΝΔ

Τέσσερα πορίσματα από τα οποία προκύπτει ότι οι ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου δεν ζημίωσαν το Δημόσιο κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε οι βουλευτές της Ν.Δ.

Βατοπέδι: Πορίσματα κατέθεσαν βουλευτές της ΝΔ
Τέσσερα πορίσματα από τα οποία προκύπτει ότι οι ανταλλαγές εκτάσεων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου δεν ζημίωσαν το Δημόσιο κατέθεσαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε οι βουλευτές της Ν.Δ. κ. Ανδρεας Λυκουρέντζος και Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Οι δύο βουλευτές υποστήριξαν ότι στα τέσσερα αυτά πορίσματα-δύο του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών και δύο διεθνών οίκων- συγκρίθηκαν οι τιμές των ανταλλάξιμων εκτάσεων μετά τις ανταλλαγές και δεν υπήρξε ζημία για το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με τους κ. Λυκουρέντζο και Στυλιανίδη το ΠΑΣΟΚ σκοπίμως απέκρυψε τα επίμαχα έγγραφα από την Δικαιοσύνη, προκειμένου να σπιλώσει την Ν.Δ.

Ωστόσο, επισημαίνεται ότι τα εν λόγω πορίσματα περιέχονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βατοπεδίου και βρίσκεται στα χέρια της εφέτη ανακρίτριας κ. Ειρήνης Καλού η οποία ερευνά την υπόθεση.

« Στηρίζουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτό εκφράζουμε με την κατάθεση των εγγράφων» δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος ο οποίος έκανε λόγο για πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ που μεθόδευσε την σπίλωση της Ν.Δ. στηριζόμενο στην απόκρυψη στοιχείων.

« Η εμπιστοσύνη μας στην Δικαιοσύνη είναι δεδομένη. Από αυτά τα στοιχεία προκύπτει ότι δεν υπάρχει ζημιά του Δημοσίου» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v