Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Β. Κορκίδης: Πρόταση για "εκπτώσεις διαρκείας"

Ανάσα ρευστότητας από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας με πόρους 460 εκατ. ευρώ που εξήγγειλε η κ. Λ. Κατσέλη κατά την ανακοίνωση του Σχεδίου Ενίσχυσης ΜμΕ εκτιμά ο κ. Β. Κορκίδης ότι θα λάβουν αρκετές βιώσιμες επιχειρήσεις.

Β. Κορκίδης: Πρόταση για εκπτώσεις διαρκείας
Ανάσα ρευστότητας από το Ταμείο Επιχειρηματικότητας με πόρους 460 εκατ. ευρώ, που εξήγγειλε η υπουργός κ. Λ. Κατσέλη κατά την ανακοίνωση του Εθνικού Σχεδίου Ενίσχυσης των ΜμΕ, εκτιμά ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Β. Κορκίδης, ότι θα λάβουν αρκετές βιώσιμες επιχειρήσεις.

Στο περιθώριο των ανακοινώσεων, ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι επιπλέον έχει ζητηθεί εξάμηνη έντοκη περίοδος χάριτος για την αποπληρωμή προγραμμάτων ΤΕΜΠΜΕ, πρόταση για την οποία για την ώρα δεν έχει λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις, δεδομένου ότι τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι τράπεζες.

Παράλληλα, και πέραν των ενισχύσεων ρευστότητας, ο κ. Κορκίδης ανέφερε ότι θα προτείνει επισήμως τόσο στα μέλη της ΕΣΕΕ όσο και σε άλλους εμπορικούς φορείς να διατηρήσουν τις χαμηλές τιμές εκπτώσεων έως το τέλος του χρόνου, υποστηρίζοντας έτσι παλαιότερη πρότασή του για μία και χαμηλότερη τιμή στο ράφι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v