Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για την υπόθεση Siemens κατέθεσε ο Π. Βουρλούμης

Κατάθεση ενώπιον της εφέτη ειδικής ανακρίτριας της υπόθεσης της Siemens, Μ. Νικολακέα, δίνει ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Για την υπόθεση Siemens κατέθεσε ο Π. Βουρλούμης
Κατάθεση στην εφέτη ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα που ερευνά την υπόθεση της Siemens έδωσε ο πρόεδρος του ΟΤΕ κ. Παναγής Βουρλούμης.

Ο κ. Βουρλούμης κλήθηκε ως μάρτυρας αναφορικά με το σκέλος της συμβασης 8002 που υπεγράφη μεταξύ του ΟΤΕ και της Siemens.

Εν τω μεταξύ θόλο παραμένει το τοπίο ως προς την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του Τάσου Μαντέλη ο οποίος κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στους ανακριτές επικρατεί προβληματισμός ως προς το αν το αδίκημα έχει παραγραφεί βάσει του ν. Περί ευθύνης πολιτικών προσώπων καθώς την περίοδο που φέρεται να τέλεσε το αδίκημα ήταν μελος του κοινοβουλίου και μάλιστα βρισκόταν σε υπουργική θέση.

Το θεμα αναμένεται να λύσει το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμα που θα εκδώσει τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αγωγή Θ. Τσουκάτου

Αγωγή με την οποία διεκδικεί αποζημίωση 200.000 ευρώ από τον βουλευτή Πάνο Καμμένο κατέθεσε ο Θεόδωρος Τσουκάτος. Αιτία τα όσα είπε ο κ. Καμμένος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της Siemens περί συνδεσης του κ. Τσουκάτου με δεύτερο ύποπτο λογαριασμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v