Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο εδώλιο για πλαστογραφία ο Π. Ψωμιάδης

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου «Ασπίς» κ. Παύλος Ψωμιάδης.

Στο εδώλιο για πλαστογραφία ο Π. Ψωμιάδης
Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου «Ασπίς» κ. Παύλος Ψωμιάδης.

Στο εδώλιο παραπέμπεται να δικαστεί και ο καταζητούμενος συνεργάτης του Ανδρέας Λοίζου σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Η κατηγορία αφορά την κατάθεση πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης προκειμένου να μην κλείσει ο όμιλος Ασπίς.

Με το ίδιο βούλευμα διατηρείται η εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον κ. Ψωμιάδη καθώς και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών οι δύο κατηγορούμενοι ύστερα από συναπόφαση κατήρτισαν πλαστό έγγραφο με σκοπό να παραπλανήσουν με την χρήση του άλλον σχετικά με γεγονός που μπορούσε να έχει έννομες συνέπειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v