Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο κυνήγι των προστίμων για αυθαίρετα

Στο κυνήγι των βεβαιωμένων -πλην ανείσπρακτων προστίμων- που έχουν επιβληθεί για αυθαίρετα μπαίνει η Δικαιοσύνη. Παράλληλα στο στόχαστρο του εισαγγελικού λειτουργού έχουν τεθεί 88 επιχειρηματίες για φορολογικές παραβάσεις.

Στο κυνήγι των προστίμων για αυθαίρετα
Στο κυνήγι των βεβαιωμένων -πλην ανείσπρακτων προστίμων- που έχουν επιβληθεί για αυθαίρετα μπαίνει και η Δικαιοσύνη. Παράλληλα στο στόχαστρο του εισαγγελικού λειτουργού έχουν τεθεί 88 επιχειρηματίες για φορολογικές παραβάσεις.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παρασκευά Αδάμη που εξετάζει τις αιτίες για τις οποίες οι πολεοδομίες καθυστερούν να διαβιβάσουν στις αρμόδιες Εφορίες βεβαιωμένα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για περιπτώσεις αυθαιρέτων.

Στο στόχαστρο του εισαγγελικού λειτουργού έχουν τεθεί παράλληλα 88 επιχειρηματίες, γιατροί αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι ελέγχονται για φορολογικές παραβάσεις.

Ηδη, από τον περασμένο μήνα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για έκδοση ή αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων σε επτά εταιρείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v