Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρήξη ΟΜΕ- ΟΤΕ και Διοίκησης για τα μισθολογικά

Πραγματοποιήθηκε μετά από 1 μήνα χθες 28/4/10 συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τη Διοίκηση του ΟΤΕ, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης για Σ.Σ.Ε. 2010, όπου τέθηκε από τη διοίκηση η πρόταση παγώματος των ωριμάνσεων.

Ρήξη ΟΜΕ- ΟΤΕ και Διοίκησης για τα μισθολογικά
Πραγματοποιήθηκε μετά από 1 μήνα χθες 28/4/10 συνάντηση της ΟΜΕ-ΟΤΕ με τη Διοίκηση του ΟΤΕ, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης για Σ.Σ.Ε. 2010.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ ΟΤΕ, στη συνάντηση αυτή, η Διοίκηση έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου ακόμη και πρόταση παγώματος των ωριμάνσεων (μισθολογικά κλιμάκια, χρονοεπιδόματα).

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ καταγγέλλει τη διαδικασία αυτή, θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον πλαίσιο και τραπέζι διμερούς διαλόγου και με δεδομένη την ήδη προκηρυγμένη απεργία της ΓΣΕΕ για τις 5 Μαίου 2010, εντάσσει το πλαίσιο της διεκδίκησής της στον αγώνα αυτό και τις επόμενες ημέρες συγκαλεί τα ΄Οργανα της, προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχιση και η κλιμάκωση της κινηματικής διεκδίκησης λύσης των προβλημάτων, που ταλανίζουν τους εργαζόμενους και την Επιχείρηση, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v