Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι κατέθεσε ο Χ. Μαρκογιαννάκης για το C4i

Κατάθεση στην εφέτη ανακρίτρια κ. Μ. Νικολακέα που χειρίζεται την ανάκριση για την υπόθεση της Siemens έδωσε ο κ. Χ. Μαρκογιαννάκης αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος C4I ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Τι κατέθεσε ο Χ. Μαρκογιαννάκης για το C4i
Κατάθεση στην εφέτη ανακρίτρια κ. Μαρία Νικολακέα που χειρίζεται την ανάκριση για την υπόθεση της Siemens έδωσε ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξη κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος C4I ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Είναι η τρίτη φορά που ο κ. Μαρκογιαννάκης δίνει κατάθεση για το συγκεκριμένο θέμα , καθώς η πρώτη φορά ήταν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παναγιώτη Αθανασίου και η δεύτερη στον ειδικό ανακριτή κ. Νίκο Ζαγοριανό.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε, κατά πληροφορίες, τα όσα είχε υποστηρίξει στις προηγούμενές του καταθέσεις ότι δηλαδή η ζημιά στο ελληνικό δημόσιο προήλθε από την απόφαση για την προμήθεια του συστήματος καθώς και από τον τρόπο που είχε συνταχθεί η σύμβαση.

Ο ίδιος φέρεται επίσης να επανέλαβε ότι ευθύνη για την καθυστέρηση στην παράδοση του συστήματος είχε και η SAIC αλλά και το ελληνικό Δημόσιο που δεν παρέδωσε εγκαίρως τις απαραίτητες υποδομές για την εγκατάσταση του C4I.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v