Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

WSJ: Πιθανή ακύρωση έκδοσης ομολόγου σε δολάρια

Την πιθανότητα ακόμη και να ακυρώσει την έκδοση ομολόγου σε δολάρια εξετάζει η Ελλάδα, σύμφωνα με την "WSJ", η οποία επικαλείται δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων. Δεν υπάρχει αλλαγή στα σχέδια, δηλώνει άλλος αξιωματούχος. 

WSJ: Πιθανή ακύρωση έκδοσης ομολόγου σε δολάρια
Την πιθανότητα ακόμη και να ακυρώσει την έκδοση ομολόγου σε δολάρια εξετάζει η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Wall Street Journal", η οποία επικαλείται δηλώσεις δύο αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης.

Το γεγονός ότι "δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση στις ΗΠΑ για τα ελληνικά ομόλογα",  κατ' αρχήν οδηγεί την Ελλάδα στην ανάγκη να "χαμηλώσει τον πήχη" για τα κεφάλαια που μπορεί να αντλήσει από την έκδοση τα οποία φαίνεται να διαμορφώνονται από 1 έως 4 δισ. δολάρια και όχι μεταξύ 5-10 δισ. δολαρίων που ήταν ο αρχικός στόχος.

"Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ για την έκδοση", υποστηρίζει -ανώνυμα- Έλληνας αξιωματούχος στην "WSJ".

Καμία αλλαγή στα σχέδια για roadshow στις ΗΠΑ

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως αλλαγή» στα σχέδια της Ελλάδας για το roadshow στις ΗΠΑ, δήλωσε στο Reuters ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v