Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Edison: Πιστεύει σε ανάκαμψη της οικονομίας

Η Ελληνική κυβέρνηση έλαβε πολύ σοβαρά και σημαντικά μέτρα για την εξυγίανση και ανάκαμψη της οικονομίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι τελικά ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί, δήλωσε ο δ/νων σύμβουλος της Edison.

Edison: Πιστεύει σε ανάκαμψη της οικονομίας
Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης θα έχει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Edison, κ. Umberto Quadrino, ο οποίος θα επισκεφθεί την Αθήνα την προσεχή Τρίτη 13 Απριλίου.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, την Παρασκευή 9 Απριλίου, στο περιθώριο της γαλλο-ιταλικής συνάντησης κορυφής που έγινε στο Παρίσι, ο κ. Quadrino διατύπωσε την εμπιστοσύνη του στην ικανότητα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

"Διαπιστώνουμε με ικανοποίηση", δήλωσε ο κ. Quadrino, "ότι η ελληνική Κυβέρνηση έλαβε πολύ σοβαρά και σημαντικά μέτρα για την εξυγίανση και ανάκαμψη της οικονομίας και είμαστε πεπεισμένοι ότι τελικά ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί". 

Ο κ. Quadrino τόνισε παράλληλα πως η Edison είναι σήμερα μέσω της Elpedison, η δεύτερη ενεργειακή εταιρεία στην Ελλάδα, όπου προτίθεται να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της, παρόλο που η οικονομική κρίση μείωσε τη ζήτηση και συμπίεσε τις τιμές. Ως Ομιλος, κατέληξε ο κ. Quadrino, "δεν αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v