Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΟΕ: "Θετική η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας"

Η ΟΤΟΕ θεωρεί, ότι η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας να καταργήσει τις κρυφές χρεώσεις και τα ψιλά γράμματα από τις δανειακές συμβάσεις είναι θετική και ιδιαίτερα χρήσιμη στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

ΟΤΟΕ: Θετική η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας
Η ΟΤΟΕ θεωρεί, ότι η πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας να καταργήσει τις κρυφές χρεώσεις και τα ψιλά γράμματα από τις δανειακές συμβάσεις είναι θετική και ιδιαίτερα χρήσιμη στις σημερινές δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Στην ίδια κατεύθυνση, ελπίζουμε να κινηθούν τις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιπες τράπεζες, προκειμένου να ολοκληρωθεί έμπρακτα ένα πρώτο σήμα κοινωνικής ευθύνης των Τραπεζών απέναντι στους πολίτες, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, που όμως δεν φθάνει αν δεν ακολουθήσουν και άλλες κοινωνικές και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες.

Πρέπει τώρα και με αφορμή την οικονομική κρίση, οι τράπεζες να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, που αφορούν είτε κοινωνικές ανάγκες, είτε επενδυτικές κινήσεις.

Η ΟΤΟΕ και οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες θα είναι αρωγοί σε μια τέτοια πολιτική των τραπεζών, που θα δίνει διεξόδους και λύσεις στα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ελληνική κοινωνία και η χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v