Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσιάσεις Χριστοδούλου (ΟΔΔΗΧ) στην ευρωζώνη

Την ενημέρωση των επικεφαλής των Οργανισμών Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους των χωρών-μελών της ευρωζώνης για τη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας, σε σχετικό συνέδριο στις Βρυξέλλες, έχει αναλάβει ο κ. Π. Χριστοδούλου.

Παρουσιάσεις Χριστοδούλου (ΟΔΔΗΧ) στην ευρωζώνη
Την ενημέρωση των επικεφαλής των Οργανισμών Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους των χωρών-μελών της ευρωζώνης για τη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας, σε σχετικό συνέδριο που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, έχει αναλάβει ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ, κ. Πέτρος Χριστοδούλου.

Ο κ. Χριστοδούλου βρίσκεται από χθες στις Βρυξέλλες και θα συναντηθεί με τους ομολόγους του προκειμένου αφενός να ενημερώσει για τη μακροοικονομική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αφετέρου να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την πανευρωπαϊκή εκστρατεία αντιμετώπισης του φαινομένου της κερδοσκοπίας.

Στον ΟΔΔΗΧ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου και αποκλείουν η χώρα να βγει σε δανεισμό έως το τέλος Μαρτίου. Χρονική περίοδος που θεωρείται κρίσιμη τόσο για τις αποφάσεις τις οποίες ενδεχομένως να λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και για τη σταθεροποίηση με τάση αποκλιμάκωσης στα spreads των ελληνικών ομολόγων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v