Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαφωνία ανακριτή & εισαγγελέα για Σ. Πρινιωτάκη

Διαφωνία μεταξύ του εφέτη ανακριτή Γιαννη Λέκκα και του εισαγγελέα Εφετών Αντώνη Λιόγα προέκυψε μετα την ολοκλήρωση της απολογίας του Πρινιωτάκη για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ.

Διαφωνία ανακριτή & εισαγγελέα για Σ. Πρινιωτάκη
Διαφωνία μεταξύ του εφέτη ανακριτή Γιάννη Λέκκα και του εισαγγελέα Εφετών Αντώνη Λιόγα προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του εκ των υπευθύνων της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις», Σοφοκλή Πρινιωτάκη για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο εφέτης ανακριτής είναι της άποψης ότι ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 500.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας κρίνει ότι ο κ. Πρινιωτάκης θα πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος.

Την διαφωνία αναμένεται να λύσει προσεχώς με έκδοση σχετικού βουλεύματος το Συμβούλιο Εφετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο κ. Πρινιωτάκης ζήτησε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να καταδειχθεί ότι το ομόλογο δεν ήταν ζημιογόνο.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι ακόμη και αν κριθεί ζημιογόνο, ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν από το Ελληνικό Δημόσιο και συγκεκριμένα από τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς που ήταν υπεύθυνοι για την έκδοσή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v