Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιοδοξία Προβόπουλου για την οικονομία

Την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας εξέφρασε ο Γ. Προβόπουλος, γιατί διαπίστωσε, όπως δήλωσε, την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού για την εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Αισιοδοξία Προβόπουλου για την οικονομία
Την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας εξέφρασε ο Διοικητής της ΤτΕ, Γ. Προβόπουλος, καθώς διαπίστωσε, όπως δήλωσε, την αποφασιστικότητα του Πρωθυπουργού για την εφαρμογή του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

«Είχαμε μια μακρά συζήτηση με τον πρωθυπουργό και τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί.

Φεύγω πιο αισιόδοξος αφού ο Πρωθυπουργός μου μετέδωσε το μήνυμα της αποφασιστικότητας και της αμεσότητας δράσης στο πλαίσιο του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης»,
δήλωσε ο κ. Προβόπουλος.

Σημειώνεται πως ο κ. Προβόπουλος είχε συνάντηση σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης Προβόπουλου

"Είχαμε μια μακρά συζήτηση, όπως ξέρετε, με τον Πρωθυπουργό και τους δύο Υπουργούς, γύρω απ’ την οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί φέτος.

Μπορώ να πω ότι, φεύγω πολύ πιο αισιόδοξος. Ο Πρωθυπουργός μου μετέφερε ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και ετοιμότητας για δράση. Στο πλαίσιο βέβαια, του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v