Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Παπούλια-Προβόπουλου

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας απασχόλησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργο Προβόπουλο, κατά την συνάντηση που πραγματοποίησαν στον Προεδρικό Μέγαρο.

Συνάντηση Παπούλια-Προβόπουλου
Οι εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας απασχόλησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργο Προβόπουλο, κατά την συνάντηση που πραγματοποίησαν στον Προεδρικό Μέγαρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ 

«Τα μέτωπα, όπως ξέρετε, δεν είναι και τόσο καλά», είπε ο κ. Προβόπουλος.

«Η Ελλάδα, κύριε Πρόεδρε, αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις αυτή τη στιγμή. Αντιμετωπίζει σωρευμένα προβλήματα, χρόνια προβλήματα. Πιστεύω ότι για να ξαναβρεί τον αναπτυξιακό δρόμο θα πρέπει να λύσει αυτά τα προβλήματα.

Ένα πρώτο βήμα έχει γίνει από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος δεσμεύτηκε για σημαντικές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, καθώς επίσης και για αισθητή μείωση του δημόσιου χρέους χρόνο-χρόνο τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Και απομένει επίσης, ένα βήμα να γίνει, αυτό της αναλυτικής εξειδίκευσης των μέτρων και των δράσεων οι οποίες θα υποστηρίξουν την υλοποίηση των στόχων. Και αυτό πιστεύω θα το δούμε στο υπό κατάθεση πρόγραμμα σύγκλισης και ανάπτυξης που η ελληνική κυβέρνηση οφείλει περί τα μέσα Ιανουαρίου να καταθέσει, δηλαδή πάρα πολύ σύντομα.

Αυτή είναι η γενική εικόνα. Ελπίζω να συμβεί το καλύτερο», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v