ΥΠΟΙΚ: Να κλείσουμε τις τρύπες πριν είναι αργά"

Βαρύτατες ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας και για τη διεθνή εικόνα της χώρας επέρριψε από τη Βουλή, κατά την έναρξη της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2010, ο υπουργός Οικονομικών.

ΥΠΟΙΚ: Να κλείσουμε τις τρύπες πριν είναι αργά
Βαρύτατες ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας και για τη διεθνή εικόνα της χώρας επέρριψε από το βήμα της Βουλής, κατά την έναρξη της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2010, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι "για πέντε χρόνια με την πολιτική της και την πρακτική της οδήγησε τη χώρα σε ένα πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο και σε έναν πρωτοφανή διασυρμό του κύρους της χώρας", σημειώνοντας σε αντιδιαστολή πως η νέα κυβέρνηση "καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την αποκατάσταση της ειλικρίνειας και της αξιοπιστίας των ελληνικών στοιχείων και πολιτικών".

"Σε αυτή την ιστορία της ανυποληψίας εμείς θα βάλουμε τέλος" είπε ο υπουργός και τόνισε πως η νέα κυβέρνηση "έχει πλήρη επίγνωση του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει. Ένα έργο που μας ανέθεσαν οι πολίτες όταν η προηγούμενη κυβέρνηση εγκατέλειψε το καράβι την ώρα που βούλιαζε. Γιατί αυτό ακριβώς συνέβη. Το εγκατέλειψαν στη μέση του πελάγους πριν βουλιάξει. Δικό μας χρέος και ευθύνη είναι να κλείσουμε τις τρύπες πριν να είναι αργά. Να το οδηγήσουμε άμεσα σε πιο ασφαλή νερά. Για να μπορέσουμε στη συνέχεια να το πάμε σε νέους προορισμούς".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v