Επίκεινται τροπολογίες για φάρμακα, ναυτικούς,ΟΛΠ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τροπολογίες επί του νομοσχεδίου που ρυθμίζει τα χρέη επιχειρήσεων, οι οποίες αναμένεται να κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα από την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Επίκεινται τροπολογίες για φάρμακα, ναυτικούς,ΟΛΠ
Με τροπολογία που θα κατατίθεται τη Παρασκευή στη Βουλή από τους Υπουργούς Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λ. Τ. Κατσέλη, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μ.Ξενογιαννακοπούλου και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Α. Λοβέρδο καθορίζεται η πολιτική της Κυβέρνησης για το φάρμακο, στο πλαίσιο των δηλώσεων που είχαν κάνει οι τρεις Υπουργοί σχετικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τροπολογία που θα κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη «Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα και διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς».

Ακόμη, επίκειται η κατάθεση τροπολογιών που αφορούν σε μετάθεση κατά ένα έτος της ημερομηνίας αύξησης ορίου ηλικίας για τις μητέρες ανήλικων παιδιών, και στις ρυθμίσεις για προστασία των ναυτικών και την εθελούσια έξοδο στον ΟΛΠ.

Το πλήρες κείμενο των σχετικών τροποποιήσεων που επίκειται να κατατεθούν στη Βουλή, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v