Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα, Δευτέρα, η ομιλία Παπανδρέου για μέτρα

Τη Δευτέρα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί το περίγραμμα των κυβερνητικών μέτρων για την οικονομία.

Σήμερα, Δευτέρα, η ομιλία Παπανδρέου για μέτρα
Σήμερα, Δευτέρα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, όπου αναμένεται να ανακοινωθεί το περίγραμμα των κυβερνητικών μέτρων για την οικονομία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο, σε εκδήλωση που διοργανώνεται από την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ), ύστερα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι κοινωνικών, παραγωγικών φορέων και πολιτικών δυνάμεων της χώρας, στο πλαίσιο της κοινωνικής διαβούλευσης που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός για την πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα και τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία και συγκεκριμένα, την οικονομία, το παραγωγικό μοντέλο, την αξιοπιστία της λειτουργίας του κράτους, την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων μας και πάνω απ’ όλα τη ζωή, την καθημερινότητα και την προοπτική των Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v