Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εσπερίδα για τη χρηματοπιστωτική κρίση στις 11/12

Η Ελληνική Εταιρεία Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς διοργανώνει στις 11/12 εσπερίδα της με θέμα: "Διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση και χρηματοπιστωτικό δίκαιο: επιδράσεις, τάσεις και προοπτικές".

Εσπερίδα για τη χρηματοπιστωτική κρίση στις 11/12
Η Ελληνική Εταιρεία Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς διοργανώνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 15:30, στο Αμφιθέατρο «Μεγάρου Καρατζά», την 4η ετήσια εσπερίδα της με θέμα: "Διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση και χρηματοπιστωτικό δίκαιο: επιδράσεις, τάσεις και προοπτικές".

Ειδικότερα, το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

* Εισαγωγική Εισήγηση: Καθηγητής Ι. Παπαδάκης, Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
* Κεντρικός Ομιλητής: Καθηγητής Γκ. Χαρδούβελης, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου EFG Eurobank
* Ομιλητές (με αλφαβητική σειρά): Χρ. Γκόρτσος, Αν. Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γ. Ζαββός, Νομικός Σύμβουλος στη Νομική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, S. Nestor, Διευθύνων Σύμβουλος στη Nestor Advisors Ltd., Κ. Στεφάνου, Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Γ. Τριανταφυλλάκης, Αν. Καθηγητής στη Νομική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης
* Συντονίζουν: οι Καθηγητές της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.κ. Μ. Σταθόπουλος και Σπ. Φλογαϊτης.

Όπως επισημαίνεται, τα συμπεράσματα της εσπερίδας θα συνοψίσουν: ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς και Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Καλλιμόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς και Αν. Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών κ. Χρήστος Γκόρτσος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v