Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την 1η/12 η παρουσίαση βιβλίου για τον Θ. Καρατζά

Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου για τον Θεόδωρο Καρατζά, πρώην επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/12 στις 19:00 στο κτίριο της τράπεζας στο Μέγαρο Καρατζά της οδού Αιόλου.

Την 1η/12 η παρουσίαση βιβλίου για τον Θ. Καρατζά
Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου για τον Θεόδωρο Καρατζά, πρώην επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1/12, στις 19:00, στο κτίριο της τράπεζας στο Μέγαρο Καρατζά της οδού Αιόλου. 

Το βιβλίο με την ονομασία "Ξανά στο Χάρτη" περιλαμβάνει ομιλίες και άρθρα του Θ. Καρατζά για το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ποταμός, με επιμέλεια του κ. Αντώνη Καμάρα. 

Στην εκδήλωση η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει τον πρώην πρωθυπουργό, κ. Κώστα Σημίτη, τον πρόεδρο του Δ.Σ της Alpha Bank, κ. Γιάννη Κωστόπουλο, τον αντιπρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Θεόδωρο Πανταλάκη, τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank, κ. Νίκο Καραμούζη και τον κ. Γιάννη Στουρνάρα, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικό διεθυντή του ΙΟΒΕ. 

Συντονιστής της παρουσίασης είναι ο δημοσιογράφος κ. Αντώνης Καρακούσης.   

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v