Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Δικαιοσύνη οι καταγγελίες Βγενόπουλου

Στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου στην ΥΠΑ προσφεύγει η Olympic Air, καλώντας σε παραίτηση τον διοικητή της. Προκαταρκτική έρευνα για τις άγονες διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Στη Δικαιοσύνη οι καταγγελίες Βγενόπουλου
Στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου στην ΥΠΑ προσφεύγει η Olympic Air, καλώντας σε παραίτηση τον διοικητή της. Εν τω μεταξύ, προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του υφυπουργού Μεταφορών, κ. Νίκου Σηφουνάκη, για τις άγονες γραμμές διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση η Olympic Air αναφέρει: "Στα πρόσφατα δελτία Τύπου που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με ημερομηνία 16/11/2009 και 17/11/2009 εμπεριέχονται λανθασμένοι νομικοί ισχυρισμοί και κυρίως ανακριβή στοιχεία καθώς και δυσφημιστικές εκφράσεις κατά της εταιρίας μας που μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τη λύπη μας που ο διοικητής της ΥΠΑ αποφάσισε να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες μας με έλλειψη ψυχραιμίας και παρωχημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα. Τον καλούμε να παραιτηθεί ώστε να διευκολυνθεί η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης καθώς και οι αρμόδιοι υπουργοί να αναλάβουν πλήρως τις πολιτικές ευθύνες που τους αναλογούν.

Φυσικά πλήρη στοιχεία για όλες τις πτυχές της υπόθεσης θα παραδοθούν και στην προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελείας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Σακελάκος, για να εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας παρά τη υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος".


Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του κ. Βγενόπουλου

Προκαταρκτική έρευνα με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου της Olympic Air κ. Ανδρέα Βγενόπουλου σε βάρος του υφυπουργού Μεταφορών κ. Νίκου Σηφουνάκη, για τις άγονες αεροπορικές γραμμές του Αιγαίου, διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ιωάννης Σακελάκος.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της απιστίας παρά τη υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος από μη πολιτικά πρόσωπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v