ΟΛΠ: Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισαν οι λιμενεργάτες

Τα Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών σε συνεδρίασή τους την Κυριακή 8/11/2009 αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τη Δευτέρα 9/11/2009 και την Τρίτη 10/11/2009.

ΟΛΠ: Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισαν οι λιμενεργάτες
Τα Δ.Σ. της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών σε συνεδρίασή τους την Κυριακή 8/11/2009 αποφάσισαν την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας για τη Δευτέρα 9/11/2009 και την Τρίτη 10/11/2009, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέχρι σήμερα την ώρα της συνεδρίασης των διοικητικών συμβουλίων της ΟΜΥΛΕ και της Ένωσης Λιμενεργατών δυστυχώς δεν είχαμε καμία ανταπόκριση από την κυβέρνηση και το υπουργείο σχετικά με το αίτημά μας για διεξαγωγή διαλόγου με τους όρους και τις προϋποθέσεις του δεκαπενθημέρου κατά το οποίο είχαμε προχωρήσει σε αναστολή των κινητοποιήσεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει τον διάλογο και να αποσαφηνίσει τις θέσεις της και το πλαίσιο διαπραγμάτευσης, όσον αφορά στα θέματα της σύμβασης παραχώρησης και ιδιαίτερα στις εργασιακές σχέσεις και στα εργασιακά δικαιώματα, καθώς και τον δημόσιο έλεγχο.

Αύριο Δευτέρα θα εκδικαστεί στο Δικαστήρια Πειραιά η αγωγή που κατατέθηκε από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας κατά της απεργίας μας, τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Δηλώνουμε για μία ακόμα φορά ότι οι αγώνες των εργαζομένων δεν ποινικοποιούνται ούτε κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες. Καλούμε τους εργαζομένους του ΟΛΠ αύριο Δευτέρα και ώρα 9:30 το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ), αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v