Αναπληρωτής CEO στον ΟΛΠ για την έναρξη διαλόγου

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί το μέλος του ΔΣ του ΟΛΠ, που με την ιδιότητα του αναπληρωτή CEO, θα ξεκινήσει διάλογο μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ για ζητήματα της παραχώρησης, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναπληρωτής CEO στον ΟΛΠ για την έναρξη διαλόγου
Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί το μέλος του ΔΣ του ΟΛΠ, που με την ιδιότητα του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου, θα ξεκινήσει το διάλογο μεταξύ ΟΛΠ και ΣΕΠ (θυγατρική της Cosco) για τα ζητήματα της παραχώρησης, ανακοίνωσε προ ολίγου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Πεταλωτής.

Τα ζητήματα που θα συζητηθούν σχετικά με τη σύμβαση είναι αυτά των εργασιακών σχέσεων, τα φορολογικά και το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τη συμφωνία.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΜΥΛΕ, του σωματείου των εργαζομένων στο λιμάνι, για να αποφασίσουν τη συνέχιση ή μη των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Φορείς της αγοράς έχουν καταθέσει πρόταση για δίμηνο "πάγωμα" της σύμβασης με την κινεζική εταιρία, έως ότου διευθετηθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει με τη συμφωνία, μια πρόταση που εξετάζεται από την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v