Συνάντηση με τη Λ. Κατσέλη ζητά το ΕΒΕΑ

Ο Κ. Μίχαλος, απέστειλε σήμερα επιστολή προς την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη, με την οποία επανέρχεται στο αίτημα του Επιμελητηρίου για άμεση συνάντηση, με την υπουργό.

Συνάντηση με τη Λ. Κατσέλη  ζητά το ΕΒΕΑ
Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απέστειλε σήμερα επιστολή προς την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη, με την οποία επανέρχεται στο αίτημα του Επιμελητηρίου για άμεση συνάντηση, με την υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
 
Ο κ. Μίχαλος ζητά με την επιστολή να συζητηθούν στη συνάντηση εκτενώς συγκεκριμένες θέσεις αλλά και προτάσεις του Επιμελητηρίου.

«Η ανάγκη της συνάντησης καθίσταται επιτακτική και μετά την εξαγγελία νέας 48άωρης απεργίας των λιμενεργατών που θα θέσει εκ νέου σε σοβαρή δοκιμασία το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων αλλά και την εθνική οικονομία γενικότερα. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συνάντηση θα έχει θετικά αποτελέσματα για τον επιχειρηματικό κόσμο» υπογραμμίζει ο κ. Μίχαλος.

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ απέστειλε επιστολές προς την Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ ζητώντας άμεση συνάντηση, προκειμένου να συζητηθούν οι ολέθριες συνέπειες που θα υποστούν οι ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και η εθνική οικονομία, γενικότερα, από την καινούρια εξαγγελία απεργιακών κινητοποιήσεων στο Λιμάνι του Πειραιά.

«Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια συνεννόησης, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου», σημείωσε στην επιστολή του ο κ. Μίχαλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v