Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στυλιανίδης:"Αδειάζει" Μπακογιάννη, Κωνσταντινίδη

Τον τέως διοικητή της ΥΠΑ, κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, αλλά και την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, "αδειάζει" ο υπουργός Μεταφορών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δηλώσεις του στο ραδιόδωνο του Alpha.

Στυλιανίδης:Αδειάζει Μπακογιάννη, Κωνσταντινίδη
Τον τέως διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, αλλά και την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, "αδειάζει" ο υπουργός Μεταφορών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης σε δηλώσεις του στο ραδιόδωνο του Alpha.

Ειδικότερα, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι το Υπουργείο Μεταφορών ενημερώθηκε εκ των υστέρων για τις ενέργειες τηςΥΠΑ και του Υπουργείου Εξωτερικών για την αύξηση των πτήσεων από και προς Κωνσταντινούπολη στις 31. 

"Κανένας διοικητικός προϊστάμενος δεν έχει δικαίωμα να χαράσσει πολιτική για λογαριασμό του Υπουργείου Μεταφορών χωρίς την προηγούμενη έγκριση της πολιτικής ηγεσίας.

Εμείς εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε για την πράξη αυτή και λάβαμε τα απαιτούμενα μέτρα". 

Στο ίδιο κλίμα κινείται και σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών.

Σημειώνεται ότι σε χθεσινό δελτίο τύπου, ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης αναφέρει ότι για όλες τις ενέργειες ήταν ενήμερο το ΥΜΕ, με εξαιρετικώς επείγον έγγραφο που έστειλε το ΥΠΕΞ στις 4-6-2009, αλλά και από την ΥΠΑ στις 25-6-2009. 
      

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v