Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση τραπεζιτών - υπουργών για Ολυμπιακή

Συνάντηση με τους κ.κ Καρατζά, Κωστόπουλο και Στουρνάρα, οι οποίοι εκπροσωπούν τους νέους συμβούλους του δημοσίου για την ανεύρεση κεφαλαίων για την Ολυμπιακή, είχαν σήμερα οι κ.κ Χριστοδουλάκης και Βερέλης.

Συνάντηση τραπεζιτών - υπουργών για Ολυμπιακή
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τριών τραπεζών που επελέγησαν οριστικά ως σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης, 18 Απριλίου, οι Συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκης και Μεταφορών και επικοινωνιών Χ. Βερελής.

Πρόκειται για τα Επενδυτικά Τμήματα των τραπεζών Εθνικής, Εμπορικής και Alpha Bank, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Καρατζάς και Ταμβακάκης για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, Στουρνάρας για λογαριασμό της Εμπορικής και Κωστόπουλος για λογαριασμό της Alpha Bank.

Οι δύο υπουργοί αξίωσαν από τους τραπεζίτες να προχωρήσουν στην ανεύρεση ιδιωτικών κεφαλαίων, χωρίς όμως να ζητήσουν τη συμμετοχή τους στα εν λόγω κεφάλαια, κίνηση, πάντως, στην οποία οι τρεις τράπεζες έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν.

Σε ότι αφορά στο ”νέο” χρονοδιάγραμμα ιδιωτικοποίησης, δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά όπως επανειλλημένα έχει δηλώσει ο Χρίστος Βερελής, ”το όλο θέμα πρέπει να λήξει μέχρι το καλοκαίρι”.

Σ.Α.Ζ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v