Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρχές του 2010 ο διαγωνισμός για οπτικές ίνες

Στις αρχές του 2010 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός του υπουργείου Μεταφορών για τη δημιουργία τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης χθες.

Αρχές του 2010 ο διαγωνισμός για οπτικές ίνες
Στις αρχές του 2010 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός του υπουργείου Μεταφορών για τη δημιουργία τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης χθες μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Το έργο, προϋπολογισμού 2,1 δισ. ευρώ θα υλοποιηθεί μέσω ΣΔΙΤ και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017. Όπως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο αρμόδιος υπουργός, το σχέδιο νόμου είναι ήδη έτοιμο και σύντομα θα τεθεί σε διαβούλευση. 

Όπως σχολιάζει η HSBC στο πρωινό της report, αμφισβητούμενο παραμένει ποιος θα είναι ο ρόλος του ΟΤΕ στο όλο έργο. Ένας σημαντικός αριθμός παραγόντων που σχετίζεται με το project αυτό παραμένει ασαφής, σχολιάζει η χρηματιστηριακή, συμπεριλαμβανομένων του κόστους της εργασίας που απαιτείται αλλά και του πώς θα διαμορφώσουν τον ανταγωνισμό στη σταθερή τηλεφωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v