Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΣΕ:Καμία προσφορά για εμπορικό κέντρο σε Πειραιά

Σε δύο ενδεχόμενες λύσεις για το έργο του εμπορικού κέντρου στον Πειραιά προσανατολίζεται πλέον η διοίκηση του ΟΣΕ.

  • της Μάρως Τσαντήλα
ΟΣΕ:Καμία προσφορά για εμπορικό κέντρο σε Πειραιά
Σε δύο ενδεχόμενες λύσεις που αφορούν είτε στην ακύρωση και την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για το έργο του εμπορικού κέντρου στον Πειραιά είτε στην απευθείας διαπραγμάτευση με τους υποψηφίους επενδυτές που είχαν εκδηλώσει αρχικώς το ενδιαφέρον προσανατολίζεται πλέον η διοίκηση του ΟΣΕ μετά την αποτυχία του συγκεκριμένου διαγωνισμού στον οποίο δεν κατέθεσε προσφορά κανένα σχήμα.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων έληξε σήμερα αλλά κανένα από τα κοινοπρακτικά σχήματα (Ελλάκτωρ-Lamda Development, Τεχνική Ολυμπιακή- Plaza Centers και Aκροπόλ Χαραγκιώνης-Ιντρακάτ-Γαντζούλας) που είχαν εκδηλώσει αρχικά ενδιαφέρον δεν προσήλθε να καταθέσει δεσμευτική προσφορά.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδίδεται από στελέχη του οργανισμού κυρίως στην δυσκολία χρηματοδότησης που έχουν αντίστοιχα έργα αυτή την εποχή, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο και για διαφωνία των αρχικώς ενδιαφερόμενων εταιρειών με τους όρους του διαγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη δημιουργεί ανησυχία για την τύχη αντίστοιχων προσπαθειών τις οποίες σχεδιάζει να ξεκινήσει ο ΟΣΕ προκειμένου να αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v