Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μ. Λιάπης: ”Εποπτεία και τάξη” στον ΟΤΕ

”Εποπτεία και τάξη” προανήγγειλε για τον ΟΤΕ ο υπουργός Μεταφορών, Μ. Λιάπης, μιλώντας εν όψει της αυριανής συνάντησής του με το νέο επικεφαλής του Οργανισμού, Π. Βουρλούμη. Όπως τόνισε, ο διαγωνισμός για Ο.Α. συνεχίζεται, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Καλόφωνος, μένει στη θέση του.

Μ. Λιάπης: ”Εποπτεία και τάξη” στον ΟΤΕ
του Σταμάτη Ζαχαρού

Συνάντηση με το νέο ισχυρό άντρα του ΟΤΕ, Παναγή Βουρλούμη, θα έχει αύριο ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης.

Ο υπουργός προτίθεται να συζητήσει με τον Π. Βουρλούμη θέματα που αφορούν την Ολυμπιακή προετοιμασία του Οργανισμού και την από κοινού διασφάλιση της ομαλής διανομής του ραδιοτηλεοπτικού σήματος.

Ο κ. Λιάπης, μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους, δήλωσε ότι ”τα τελευταία χρόνια ο ΟΤΕ τελούσε σε ένα καθεστώς ιδιόμορφης εποπτείας”.

”Στόχος μας είναι εφεξής”, είπε, ”να ασκήσουμε κανονικά την εποπτεία που χρειάζεται, να αναπτύξουμε τον οργανισμό τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός συνόρων και να βάλουμε μια τάξη”.

Αναφορικά με την Ολυμπιακή, ο υπουργός δήλωσε ότι ο διαγωνισμός συνεχίζεται κανονικά, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Καλόφωνος παραμένει στη θέση του.

Ο κ. Λιάπης αναφέρθηκε επίσης στον προαστιακό και στο τραμ, που αποτελούν μέρος της Ολυμπιακής προετοιμασίας, και δήλωσε ότι φιλοδοξεί η εμπορική λειτουργία τους να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v