Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Νέο τεύχος Οικονομικού Δελτίου

Κυκλοφόρησε το τεύχος 32 του “Οικονομικού Δελτίου” της ΤτΕ, που φιλοξενεί μελέτες για τους προσδιοριστικούς παράγοντες των δανεισμού, τις εξαγωγικές επιδόσεις της Ελλάδας και τις αναθεωρήσεις των εθνικών λογαριασμών.

ΤτΕ: Νέο τεύχος Οικονομικού Δελτίου
Κυκλοφόρησε το τεύχος 32 (Μάιος 2009) του “Οικονομικού Δελτίου” της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στο τεύχος αυτό δημοσιεύεται μελέτη των κ.κ. Θ. Μητράκου και Γ. Συμιγιάννη με θέμα "Προσδιοριστικοί παράγοντες του δανεισμού και της χρηματοοικονομικής πίεσης των νοικοκυριών στην Ελλάδα", καθώς και μελέτη του κ. Χ. Παπάζογλο με θέμα "Είναι πράγματι χαμηλή η εξαγωγική επίδοση της Ελλάδος;". Επίσης, δημοσιεύεται μελέτη των κ.κ. Ν. Ζόνζηλου, Ζ. Μπραγουδάκη και Γ. Παύλου, με θέμα "Ανάλυση των αναθεωρήσεων των προκαταρκτικών (flash) εκτιμήσεων των τριμηνιαίων εθνικών λογαριασμών ".

Στο 32ο τεύχος περιλαμβάνονται επίσης:

(α) περιλήψεις των "δοκιμίων εργασίας" τα οποία δημοσίευσε (στην αγγλική γλώσσα) ο Τομέας Ειδικών Μελετών της Διεύθυνσης Οικονομικών Μελετών της Τράπεζας στο διάστημα Σεπτεμβρίου 2008-Απριλίου 2009 και

(β) περίληψη των μέτρων νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος και των αποφάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία των πιστωτικών ιδρυμάτων και την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος (στο διάστημα Ιουλίου 2008-Απριλίου 2009).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v