Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικανοποίηση Χατζηγάκη για δηλώσεις Βγενόπουλου

Την ικανοποίησή του για τις σημερινές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Marfin Investment Group, κ. Αντρέα Βγενόπουλου εξέφρασε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτ. Χατζηγάκης.

Ικανοποίηση Χατζηγάκη για δηλώσεις Βγενόπουλου
Την ικανοποίησή του για τις σημερινές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Marfin Investment Group, κ. Αντρέα Βγενόπουλου εξέφρασε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτ. Χατζηγάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ιδιαίτερης σημασίας είναι η άποψη του κ. Βγενόπουλου ότι «με τα μέτρα αυτά το Κράτος έκανε το καθήκον του και είναι σειρά μας να ανταποκριθούμε κι εμείς (οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες δηλαδή) στο καθήκον μας» ως υπόδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χαιρετίζει ιδιαίτερα τις δηλώσεις του κ. Βγενόπουλου εκ μέρους της γαλακτοβιομηχανίας VIVARTIA ότι τα νέα μέτρα για το φρέσκο και ελληνικό γάλα δημιουργούν νέες αναπτυξιακές προοπτικές για όλο τον κλάδο του γάλακτος, υπηρετούν τη διαφάνεια για τον κτηνοτρόφο και τον καταναλωτή και κυρίως ότι οδηγούν στη μείωση των τιμών του γάλακτος από τη συγκεκριμένη γαλακτοβιομηχανία.

«Σταθερή μας επιδίωξη", δήλωσε ο υπουργός, "είναι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, με θάρρος και αποφασιστικότητα και στον τομέα του γάλακτος προκειμένου να στηρίξουμε την ελληνική παραγωγή και βιομηχανία, να εξυγιάνουμε τα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας και κατανάλωσης. Να προστατεύσουμε και να ενισχύσουμε τους έλληνες κτηνοτρόφους, συνεταιριστές και επιχειρηματίες καθώς επίσης και την ελληνική οικογένεια σε ένα τόσο κρίσιμο προϊόν της καθημερινότητάς της, όπως είναι το γάλα".

Παράλληλα, σημείωσε ότι το οριστικό και ταχύρυθμο χρονοδιάγραμμα κοινών πρωτοβουλιών για το νέο καθεστώς στο τομέα της παραγωγής, μεταποίησης, διακίνησης και κατανάλωσης του γάλακτος στη χώρα μας θα εξετασθεί σε μεγάλη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό την προεδρία του υπουργού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v