Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χατζηδάκης: Σε γερά θεμέλια η πώληση της ΟΑ

Την ικανοποίησή του για την έγκριση του αναθεωρημένου σχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε πριν από λίγο σε δηλώσεις του ο  κ. Κωστής Χατζηδάκης.

  • της Μάρως Τσαντήλα
Χατζηδάκης: Σε γερά θεμέλια η πώληση της ΟΑ
Την ικανοποίησή του για την έγκριση του αναθεωρημένου σχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε πριν από λίγο σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και αρμόδιος για την ιδιωτικοποίηση κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός σημείωσε ότι η έγκριση της ΕΕ είναι απόδειξη ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της ΟΑ στηρίζεται σε πολύ γερά θεμέλια.

Αναφερόμενος στους εργαζόμενους ο υπουργός σημείωσε ότι με τον νόμο που έχει ψηφιστεί από την Βουλή υπάρχει πλήρης κάλυψη ενώ χαρακτήρισε λογικό και το να εργαστούν στην νέα εταιρεία κάποιοι από τους νυν εργαζόμενους.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι όπως έχει δρομολογηθεί η διαδικασία δεν υπάρχει κανένα κενό στο αεροπορικό έργο αφού η εταιρεία θα εκτελεί συνεχώς, και κατά το μεταβατικό διάστημα, το πτητικό της έργο.

Ερωτηθείς για τις διαφωνίες αναφορικά με την συμφωνία που εκφράζονται από την πλευρά της αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Κωστής Χατζηδάκης ότι στο ΠΑΣΟΚ εκφράζονται πολλές θέσεις και δεν μπορώ να τις παρακολουθήσω ωστόσο ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος που ακόμη και μέσα στο κόμμα της αντιπολίτευσης υπάρχουν φωνές που συμφωνούν με τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Τέλος υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι αύριο Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να εγκρίνει την πώληση της ΟΑ.

Αμέσως μετά την συνεδρίας της Επιτροπής θα υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

* Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του Κ. Χατζηδάκη δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v